Garantieverklaring

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De producten van Ei Electronics hebben vijf jaar productgarantie na aankoopdatum. De garantie geldt voor alle defecten die niet veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik of beschadiging van de melder. De schade ontstaan door brand is niet te verhalen op de leverancier.

Veel voorkomende vragen
Wanneer de rookmelder niet correct werkt, bekijk dan eerst de onderwerpen in op de Veelgestelde vragen pagina op deze website. Is uw probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met uw installateur, leverancier of woningbouwvereniging. Zij zullen u verder helpen.

Wanneer na alle inspanningen geen resultaat kan worden bereikt en u kunt aanspraak maken op de productgarantie, neem dan contact op met Hemmink, importeur van Ei Electronics in Nederland. Retourneer de rookmelder (zorgvuldig verpakt) en voeg het aankoopbewijs, een retournummer en een duidelijke omschrijving van het probleem bij. Neem door middel van het contactformulier contact met ons op voor een retournummer.

Wanneer het een fabrieksfout betreft zal de leverancier de melder repareren of vervangen (installatie van de melder valt hier niet onder). Repareer of sleutel niet zelf aan de melder. Hierdoor vervalt het recht op garantie, maar belangrijker: het kan de gebruiker blootstellen aan elektriciteit of brandgevaar.

Milieu
Rookmelders en de batterijen moeten in Nederland milieuvriendelijk worden gerecycled. Zie daarvoor de website van WeCycle.